Hotel San Andrea

Gozo, Malta Flagga - Malta

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 20 m
  • Flygplats Malta (MLA): 43.9 km (1 hour 34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 20

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel San Andrea ligger i Munxar nära bukten, en kvarts bilfärd från både Gozo Ferry Terminal och Sanaps klippor. Detta hotell vid stranden ligger 17,4 km från Paradise Bay Beach och 17,8 km från Mellieha Bay.

De 28 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds fiske och ridning. Även cykelåkning/mountainbikeåkning blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Gästerna på boendet erbjuds ett varierat vattensportprogram, var kajakpaddling och snorkling samt vattenskidåkning, jetskiåkning, motorbåtåkning, kanotpaddling och dykning kan utföras mot en extra kostnad. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kommer njuta av utbuden i de två restaurangerna (icke-rökare, luftkonditionering och barnstol). Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider