MonarC Hotel

Tirana, Albanien Flagga - Albanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Tirana (TIA): 19.8 km (31 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Tirana. Med 800 m är gästerna till en sjö vars måleriska strand en gärna tar med pickniken till. I närheten finns en rad affärer. Till flygplatsen Tirana (TIA) är det 35 km.

De två enkelrummen och de 10 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid receptionen är in- och ut-checkning möjlig vid alla tider på dygnet. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I hotellet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen och cykelparkeringen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Hårtork och badrockar finns också. Boendet erbjuder rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kommer att skämmas bort i den luftkonditionerade restaurangen. Restaurangen är rökfri, men har en separat rökavdelning. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Vid lunch- och middag står valet mellan buffé, a la carte och meny. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider