Les Fleurs Hotel

Sofia, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Nightclub
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN

Hotellbeskrivning

Les Fleurs Boutique Hotel ligger i hjärtat av Sofia, ett stenkast från både Vitoshka-boulevarden och Ethnographic Institute with Museum. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 0,5 km från Sofias domstol och 0,8 km från Sveta Nedeljas kyrka.

Huset som erbjuder 31 rökfria rum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och en piccoloservice. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon, en TV med kabelmottagning, en radio, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och en bidé, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På huset finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, spa och massagebehandlingar, ett gym, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

Boendet förfogar över en restaurang och en matsal. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider