Hotel Principe Lisboa

Lissabon, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Lisboa (LIS): 6.2 km (17 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är centralt beläget och idealt för affärsresenärer. Boendet ligger på en huvudgata, i stadskärnan Lissabon och ungefär tre km från de omtyckta turistmålen. I närheten finns en rad affärer. Flygplatsen Lissabon (Lisbon) (LIS) ligger åtta km från boendet.

Hotellet som erbjuder 70 rökfria rum befinner sig i en byggnad med åtta våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och projektor tillgängligt.

I rummen finns ett golvvärmesystem vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och en telefon till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal, ett café, en bar och en pub. Varje morgon förbereds en innehållsrik frukostbuffé. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål, picknick och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider