La Pared – powered by Playitas

Pájara, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd strand: 400 m
  • Avstånd till centrum: 6 km
  • Air conditioning in public area
  • Disabled room
  • Garden
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Lobby/lounge
  • Luggage storage
  • Meeting Rooms
  • Outdoor Parking
  • Reception
  • Restaurant
  • Shop
  • DistanceToBeach: 400
  • DistanceToCenter: 6000
  • NumberOfPools
  • DistanceToPublicTransportation: 1500 Meters
  • DistanceToSupermarket: 50 meters (to minimarket) 11 km to Costa Calma

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Här står yoga och surf, tillsammans med gruppträning och utomhusupplevelser i fokus. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar med gröna trädgårdar och nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. På hotellet erbjuds yoga, tennis och gruppträning med professionella instruktörer liksom gym och perfekta omgivningar för vandring, löpning och cykling.

Söker du lugnet, närhet till naturen och en unik plats för rekreation och återhämtning? Vill du uppleva något unikt och känna att du har kontroll över din tid på en plats anpassad för att du skall kunna fokusera på dig och din kropp? Eller vill du vara extra aktiv under semestern och gärna få den där extra adrenalinkicken? Då är det här hotellet för dig.  La Pared – powered by Playitas har ett unikt avskilt och rofyllt läge på Fuerteventuras västkust i den lilla byn La Pared, ca 6 kilometer nordväst om Costa Calma.

Sports Inclusive

Sports Inclusive på La Pared – powered by Playitas innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader. Läs mer omträning och aktiviteter som ingår i Sports Inclusive på La Pared -powered by Playitas.

Perfekta platsen för en aktiv semester

På La Pared finns alla förutsättningar för en aktiv semester med fokus på yoga, surf, vandring och träningspass under bar himmel. Men det är också den perfekta platsen för dig som bara vill ladda batterierna och njuta av den vackra naturen, närheten till havet och spektakulära solnedgångar. Detta oavsett om du reser på egen hand eller tillsammans med vänner och familj. För surfande familjer eller nybörjare är La Pared perfekt med både surfskola och uthyrning av utrustning för såväl vuxna som barn.

Yoga och gruppträning för alla och välutrustat gym

På hotellet kan du fritt delta i gruppträningspass som yoga, funktionell träning, vandringar med mera. Alla pass leds av professionella instruktörer. Yogan blir speciellt härlig med utsikten över Atlanten från vår fina Yoga Shala.

På gymmet finns cardiomaskiner med löpband, crosstrainer, motionscykel samt roddmaskiner och stakmaskin (Ski-erg) från Concept 2. För styrketräning finns ett Eleiko lyftarset med viktplattor, dam- och herrstänger samt en plattform för olympisk lyftning. I den ljusa och inbjudande gymmiljön hittar du även cable cross, kettlebells, frivikter, fitnessbollar, mattor, gummiband med mera. Ungdomar från 12 år kan träna med förälders sällskap.

På La Pared - powered by Playitas finns två tennisbanor och möjlighet att boka tenniscoach. Vi använder oss av graderingar från grön till svart där grön är nybörjare. Det går att bara boka tennisbana, privatlektion eller parlektion, alla mot avgift.

Utomhusyta/multisportbana för utomhusaktiviteter, så som gruppträning och fotboll.

Vandring och löpning i sanddynerna

Markerade löprundor, bland annat genom de angränsande sanddynerna. Vandringsleden GR 131 går förbi hotellet och sträcker sig från norr till söder med flera avstickare. Vandra genom sanddynerna söderut och till Costa Calma.

Perfekt för surf och cykling

Det finns en surfskola på hotellet och här finns även öns bästa nybörjarstrand för surf. Vågsurfingkurser mot avgift. Kitesurfing, windsurfing och Wing Foil (i Costa Calma, ca 10 min. i bil från hotellet) mot avgift, kan också bokas på hotellet. All surfutrustning finns att hyra på plats och du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser.

Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes. Landsvägscyklar kan hyras på Playitas Resort (transport till/från Playitas arrangeras på egen hand).

Här kan du läsa mer om träningen och aktiviteterna på La Pared.

Koppla av vid poolen och ät gott

På La Pared finns en mellanstor pool som är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Poolhandukar mot deposition. Poolbar som är öppen kl. 10.30-23.30 och restaurang som serverar enklare grillmeny till lunch och buffé till middag. La Pared använder så långt det går lokala och ekologiska produkter i sin matlagning och har även sin egen Eco Garden där ca 20 sorters frukt, grönsaker och örter odlas. Mysiga chill out-kvällar vid poolen.

Fri entré till bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi som ligger i anslutning till bastun. Detta är en härlig plats för återhämtning efter en dag med aktiviteter. Massage och fysioterapi kan bokas och betalas på plats.

Övrigt

Kostnadsfritt wifi i allmänna utrymmen. Tvättmöjligheter mot avgift. Minilivs med ett brett utbud. Hyrbil rekommenderas. Det finns även en hyrbilsuthyrning på hotellet. Det går ingen lokalbuss till La Pared, men taxi kan beställas.

Ca 400 meter till den fina La Pared-stranden som är en av öns populäraste vågsurfstränder, både bland nybörjare och inbitna surfare. Starka strömmar gör stranden mindre lämplig för simning.

Till närmsta strand i Costa Calma är det ca 7 kilometer och till de centrala delarna av byn ca 11 kilometer.

Öppettider

Gym, kl. 7.00-20.00.

Bastu, kl. 14.00-19.00.

Jacuzzi, kl. 11.00-19.00.

Minilivs, kl. 08.30-13.00 och kl. 15.30-20.30.

Tvättservice, kl. 8.00-20.00.

Wellenkind surf shop, kl. 11.00-16.00. Lördagar stängt.

Cykelcenter, se anslag i receptionen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider