Lemas Hotel

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 900 m
  • Avstånd till centrum: 2 km
  • safety_box
  • room_balcony
  • pool_children:
  • meals: Frukost
  • built_year: 2001 - renoverat 2018
  • transfer_time: 60-80 min
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkers
  • wellness
  • nbr_floors: 3
  • credit_card:
  • room_ac
  • nbr_rooms: 80

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lugn semesterstämning i gröna omgivningar
Lemas Hotel är ett mysigt och enkelt hotell som ligger en liten bit utanför den charmiga och populära semesterorten Side. Lemas Hotel är perfekt för dig som vill ha lugn och ro under dagen, och kanske framåt kvällen, insupa stämningen, livet och det stora utbudet av barer, caféer och restauranger i Side och gamla stan. Det är ett mindre hotell som ligger en liten bit utanför Side, och här finns två mysiga och avslappnande poolområden. Du bor i enkla men funktionellt inredda lägenheter eller dubbelrum, som alla har balkong.

Två poolområden och lugn semesterstämning
Det finns två poolområden på Lemas Hotel. Huvudpoolen ligger nära receptionen, restaurangen och huvudbyggnaderna, medan den andra poolen, en så kallad ”lugn pool”, ligger vid annexbyggnaden, och denna pool är endast för gäster över 16 år.

Det råder en behaglig och avslappnad stämning vid båda pooler, och om du verkligen är ute efter lugn och ro, ska du bege dig till den lugna poolen. Vissa kvällar i veckan arrangeras turkisk afton vid huvudpoolens poolområde.

Eftersom att hotellet ligger en bit från stranden, arrangeras en gratis shuttle-buss, som kör till en privat strand – från hotellet på förmiddagen och tillbaka till hotellet på eftermiddagen. På stranden finns solsängar och parasoll mot betalning.

Frukost i mysiga och gröna omgivningar
På Lemas Hotel ingår frukost i priset. Det serveras klassisk, turkisk frukost med ost, oliver, tomat, bröd, marmelad, corn flakes, m.m. Maten kan avnjutas antingen i den lilla restaurangen eller utomhus vid hotellets huvudpool.

Mot betalning

Alla måltider (utöver frukosten) i restaurangen, samt all dryck i bar och restaurang.

Liten barnpool och liten lekplats
Det finns en mindre lekplats med ett par gungor, samt en liten barnpool på hotellet, som familjens minsta kan ha glädje av. Stämningen på hotellet och dess läge en liten bit utanför centrum, tilltalar kanske ändå mest par och en äldre publik i första hand.

Slappna av vid en av de två poolerna
De två poolerna och den avslappnade stämningen på hotellet bjuder främst in till att njuta av solen, att läsa en bra bok och att koppla av, men det finns minsann också dart, biljard och bordtennis, om du skulle vilja ha lite omväxling från solbadandet.

Det är möjligt att hyra en cykel, så att du lättare och snabbare kan ta dig in till Side, där det finns gott om butiker, caféer, barer, restauranger och härlig semesterstämning.

Side har en charmig och mysig gammal stadsdel precis vid hamnen. Med ett stort utbud av matställen och barer, är området helt klart värt ett besök, helst sent på eftermiddagen när solen går ner.

Mot betalning

Bordtennis, hyra av cykel.

Enkla, funktionella lägenheter och rum
Både rummen och lägenheterna på Lemas Hotel är enkelt, men funktionellt inredda. Det finns balkong med två stolar och ett litet bord, klinkers, tv, telefon, hårfön och på badrummet finns duschkabin. Mot betalning kan du få individuell luftkonditionering och safety box.

Lägenheterna:

Lägenheterna ligger vid hotellets mysiga och mer livfulla poolområde. Här finns ett litet kylskåp, elektrisk kokplatta, servis och bestick. Det finns dessutom ett matbord och två stolar.

Rummen:

Dubbelrummen ligger i annexbyggnaden som ligger på andra sidan vägen. Här är det lugnt och skönt och du kan ha turen att vakna upp till fågelkvitter.

Dubbelrum, 2 personer
I dubbelrummet på 16 m² finns två riktiga sängplatser. Det krävs två fullt betalande och här kan det bo två personer, varken mer eller mindre.

Ettrumslägenhet, 2-3 personer
Ettrumslägenheten på 30 m² har två riktiga sängplatser. Det krävs minst två fullt betalande och det kan bo max två vuxna och ett barn.

Tvårumslägenhet, 2-5 personer
I lägenheten på 44 m² finns ett sovrum med två riktiga sängplatser, samt ett uppehållsrum med två bäddsoffor, som utbäddade mäter 102x188 cm. Det krävs minst två fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och ett barn.

Liten hamam
Det finns ett pyttelitet hamam i hotellets källare, där du kan få en avkopplande behandling om så önskas.


Lemas Hotel ligger en liten bit utanför Side centrum, och det kan kännas lite avsides, men här får du lugn och ro.

Man behöver korsa en liten väg för att komma från huvudbyggnaden och annexbyggnaden, där dubbelrummen och den ”lugna poolen” ligger.

Ta gärna med badhandduk hemifrån, då hotellet inte erbjuder detta.

Då det ett par kvällar i veckan arrangeras kvällsunderhållning vid poolen bör visst oljud förväntas.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider