Jaz Belvedere Resort

Ra’s Naşrānī, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Sharm el-Sheikh (SSH): 12.2 km (14 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten erbjuder perfekta förutsättningar för vuxna med barn. Hotellet befinner sig ett par minuters promenad från centrum Sharm el Sheikhs på en lugn gata.

Semesterorten välkomnar gästerna till 316 rum, två juniorsviter och två sviter. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Anläggningen gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och en bankomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. I boendet finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på resortens. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en piccoloservice och en hotelldoktor. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (gratis). Cykelplatser kan förbokas mot avgift.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Ett kassaskåp och en minibar erbjuds mot en extra kostnad. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som internettillgång, en telefon och satellit-TV, gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns självklart en dusch. Hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ordnar gästernas behov, ex. för applicering av ett urval av handdukar. Semesteranläggningen erbjuder 158 familjerum och 317 rökfria rum.

Gästerna som söker såväl avspänning som aktivitet kan simma ett par längder i en av de två utomhuspoolerna och för barn finns ett speciellt område med plaskdammar. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen (avgiftsbelagt) får alla vattenkatter på bästa humör. Solstolar och parasoll garanterar härlig avslappning. För den som har lust att aktivera sig erbjuds boccia och beachvolleyboll. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som snorkling och vattenaerobic och draksurfning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, dykning och parasailing erbjuds (avgiftsbelagt). Boendet erbjuder gym, bordtennis, dart och aerobics. I wellnessavdelningen erbjuder semesterorten skönhetssalong, samt avgiftsbelagda njutningar som: spa, en bastu, ångbad, en hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

Den gastronomiska avdelningen består av en lobbybar. För gastronomiska upplevelserna erbjuds en a la carte restaurang med klimatanläggning (rökfritt). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och halalkost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider