Omega Platanias Hotel Village

Maleme, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 250 m
  • Flygplats Kreta Chania (CHQ): 34.1 km (36 mins)

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Omega Platanias är ett lägenhetshotell i Platanias längs Chaniakusten på norra Kreta. Här bor du i välordnade lägenheter med nära avstånd till stranden och stadens centrum. Omega Platanias är ett populärt val bland par och ett av Solresors paradis för två.

Hotellområdet på Omega Platanias är prydligt och smakfullt. Låga byggnader ligger utspridda i den park-liknande trädgården där träden spelar en alldeles speciell roll. På kvällarna lyser hela trädgården upp i ett vackert och stämningsfullt ljus. Under högsäsong bjuder hotellet dessutom på livemusik och shower under kvällarna för att sätta stämningen.

Mitt i trädgården hittar du en svalkande pool som bjuder in till semesteravkoppling. Lapa medelhavssol eller sträck ut dig i skuggan under ett av de färgglada parasollerna. En välsmakande drink beställer du enkelt i poolbaren som även serverar frukost, lunch och snacks.

De 52 lägenheterna på Omega Platanias är rymliga och utrustade med pentry. Frukost finns att boka som tillval för din vistelse. Från hotellet har du promenadavstånd till centrum i Platanias där du hittar flera trevliga restauranger, tavernor och barer. Det finns också butiker och supermarket. Varför inte ge dig ut på upptäcktsfärd och börja med den härliga Platanias-stranden?

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider