Zeus Village

Agii Apostoli, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 600 m

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det snygga och stilrena vuxenhotellet Zeus Village ligger i den lugna orten Agii Apostoli längs Chaniaskusten på norra Kreta. Med ett trendigt poolområde och en härlig atmosfär erbjuder hotellet en semesterupplevelse för dig som är mån om detaljerna. Zeus Village är extra omtyckt bland par och ett av Solresors paradis för två!

Poolområdet på Zeus Village ligger inbäddat i hotellets grönskande trädgård med vajande palmer och välklippta buskar. Här kan du softa på en balinesisk solsäng eller sträcka ut dig på en solstol och känna medelhavssolens strålar. Ta ett svalkande dopp i den klara poolen, eller häng i jacuzzin ett tag. Kalla drycker och snacks beställer du enkelt från hotellets poolbar. Vill du koppla av ordentligt kan du unna dig ett besök i hotellet spa-avdelning eller en massage mot avgift.

När du bokar Zeus Village ingår en härlig frukost. Under högsäsong kan du också beställa lunch och middag à la carte från hotellets restaurang för dagarna som spenderas vid poolen. De 48 rummen och lägenheterna på hotellet renoverades 2022 och är rymliga, fräscha och riktigt snygga. Hotellet välkomnar gäster från 18 år. Receptionen har vanligtvis öppet kl. 9-22. Området består av fyra låga byggnader utspridda i hotellets trädgård. Det finns ett antal trappor inom området, men ingen hiss. Från och med 2024 finns inget pentry längre i lägenheterna.

Området i Agii Apostoli är fridfullt med ett trevlig utbud av restauranger i byn och längs stranden. En fin badstrand i en skyddad vik når du på en kvarts promenad från hotellet. När du bor på Chaniakusten rekommenderas varmt ett besök i den pittoreska staden Chania. Dess myllrande gränder och ett stort utbud av butiker, restauranger och nöjen når du enkelt med lokalbuss eller taxi.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider