Hanay Suite Hotel

Side, Turkiet

7 nätter Visa karta
Solresor
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Distans

  • Avstånd till strand: 800m
  • Avstånd till stad: 2km

Hotellbeskrivning

Trevligt lägenhetshotell med gångavstånd till den vackra stranden i Side och enbart några få kilometer ifrån centrum. I närheten av hotellområdet finns det restauranger, caféer, minimarkets samt supermarkets, vilket gör det möjligt för dig att äta ute eller själv inhandla mat och tillaga i din lägenhet.

Hanay Suite har ett charmigt poolområde som ligger centrerat mellan de olika lägenhetsblocken. Här finner du en större pool med vattenrutschbana samt en separat barnpool. På solterrassen som sträcker sig runt hela poolområdet finns solsängar, parasoller och grönskande grönområden.

Aktiviteter
Det finns aktiviteter för alla åldrar i form av bordtennis, dart och lekplats. För de som önskar lugn och ro finns det även möjlighet att avnjuta turkisk hamam och massagebehandlingar (avgift).

Hotellet erbjuder dessutom en bar och restaurang så att du kan köpa dricka, snacks och huvudmåltider på hotellet. Baren har vanligtvis öppet till klockan 02.00. Gratis wifi finns i receptionen.
Vistelsen är exklusive måltider. Direkt på hotellet finns möjlighet att köpa till frukost eller halvpension.

Visa karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Beklagar, inga tillgängliga erbjudanden hittades

Vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen. Vänligen försök med ett annat datum, avreseort eller ändrad reslängd.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Karta