Mozart

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Nightclub
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Distance city: 3000m

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig i Wien. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik. Flygplatsen Wien - Schwechat (VIE) ligger 15 km från boendet.

Cityhotellet byggdes år 1900. Hotellet som erbjuder 56 rökfria rum, sju enkelrum och 39 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, transferservice, tvättservice, ett businesscenter och en rökruta står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (avgiftsbelagt) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider