The Pod 39 Hotel

New York, USA Flagga - USA

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Pod 39 ligger centralt i New York, en tio minuters promenad från både Grand Central Terminal och 5th Avenue. Detta hotell ligger 1,2 km från Empire State Building och 1,2 km från Broadway.

Huset som uppfördes 1918 genomsyras av historisk charm. Boendet hälsar gästerna välkomna till ett 17-våningshus med sammanlagt 366 rum och en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. På hotellet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även transferservice, tvättservice, en piccoloservice och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Till de allra flesta rummens standardutbud finns en terrass som lockar till avkoppling. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen finns bekväma solstolar. I fritidsområdet erbjuder boendet tennis. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med ett gym. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider