Royalisa Palmiye Beach Hotel

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd till centrum: 500 m
  • Internet
  • Distance Centre: 500m

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

❝  Populärt hotell mitt på Kleopatrastranden

Drömmer du om att bo vid Kleopatrastranden? Då är Royalisa Palmiye Beach Hotel det perfekta valet. Hotellet genomgick omfattande renoveringar under vintern 2021/2022, och hotellet framstår därför nytt och fräscht. Här finns inte så många faciliteter, men med hotellets fantastiska läge så är det inte heller nödvändigt. Närmare stranden kan du knappast bo om du också vill bo nära centrum, med dess många möjligheter till upplevelser, shopping och stora utbud av restauranger och barer rätt utanför dörren.

Dagarna kan tillbringas på en solstol på stranden, bara avbrutet av ett dopp i havet då och då. Det finns också gott om möjligheter att prova på olika typer av vattensporter (mot en avgift). Hotellet har också en liten pool - observera att den ligger mellan två byggnader och att det inte är mycket sol här. Om du inte gillar att få sand mellan tårna kan du istället använda hotellets egen solterrass.

Hotellet har en ungdomlig och mysig atmosfär och det finns skandinavisktalande personal på hotellet.

Gratis, trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var uppmärksamma på att förbindelsen i regel är både ostabil och långsam vilket innebär att det kanske inte är möjligt att tex. streama en film.

Flera gånger i veckan arrangerar hotellet Beach Party på stranden – ofta med technomusik. Det blir mycket folk och hög musik till långt efter midnatt och därför måste höga ljud förväntas.

Hotellets restaurang är även öppen för gäster – både barn och vuxna – som inte bor på hotellet.

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider