Hotel Sct Thomas

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Hiss
  • Internet

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Sct Thomas ligger centralt i Frederiksberg, en fem minuters bilfärd från både Tivoli och Ny Carlsberg Glyptotek. Detta hotell med miljövänlig profil ligger 2 km från Rådhuspladsen och 2,1 km från Nationalmuseet.

Frukostbuffé serveras mot en avgift.

Här har du tillgång till hyrcyklar, gratis wi-fi och en tv i allmänt utrymme.

Incheckning kl 14:00. Lägsta incheckningsålder är 18. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort krävs vid incheckning för avgiftsbelagd service.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Namnet på kreditkortet som används vid incheckning för att betala för avgiftsbelagd service måste vara detsamma som huvudnamnet på rumsbokningen. Gäster bör kontakta boendet i förväg för att boka parkering. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. Ytterligare regler och avgifter kan tillkomma om du bokar fler än 6rum. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information. Hotellet debiterar en deposition på 10% efter bokning för bokningar som inte betalas vid bokningstillfället utan vid ankomsten. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information. Boendet förbehåller sig rätten att vägra namnändringar på bokningar. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Receptionen är öppen varje dag från 07:00 till midnatt.

Om du planerar att ankomma efter 18:00 ska du kontakta hotellet i förväg med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider