Hotel Mediteran Plava Laguna

Poreč, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Pula (PUY): 58.5 km (43 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Mediteran Plava Laguna ligger i Poreč nära stranden, en fem minuters bilfärd från både Aquacolors Poreč och Brulo-stranden. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 2,8 km från Porecs småbåtshamn och 3,1 km från Decumanus ulica.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 332 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså ett kassaskåp och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en barnvakt, medicinsk assistans, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Dessa rum har en dubbelsäng och en bäddsoffa och är inredda med mjuka heltäckningsmattor. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även ett kylskåp. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

De skönt tempererade utomhuspoolerna, som även fyllts med saltvatten, garanterar en sund badupplevelse. För de små finns ett speciellt badområde. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. Hotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, beachvolleyboll, volleyboll, minigolf och ridning. Med aktiviteter som jetskiåkning och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Trampbåtåkning och bananbåtåkning organiseras av tredjepartsleverantörer. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bordtennis och squash. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, skönhetssalong och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En omväxlingsrik buffé erbjuds frukost och middag. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider