Le Duc de Praslin Hotel & Villas

Praslin, Seychellerna Flagga - Seychellerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Le Duc de Praslin är idealiskt beläget längs den förtjusande Cote d'Or Beach, där dess närhet till den fina sandstranden är en verklig skatt. Hotellet ligger även blott cirka 500 meter från centrum av den charmiga orten Anse Volbert. Denna oas är nedsänkt i en frodig grönska, inramad av en bedårande trädgård, och inom detta paradis kan du upptäcka flera lockande små pooler som smyckar området.

Restaurangerna på Le Duc de Praslin bjuder på en kavalkad av delikatesser, en smakfull symfoni som omfamnar både lokala läckerheter och internationella kulinariska skapelser. En extra dimension läggs till genom närheten till stranden, där en välbesökt och älskad lounge finns belägen.

Ett höjdpunkt är hotellets förträffliga spa, en oas av välbefinnande som ligger i anslutning till paradiset. Direkt utanför hotellets portar möts du av den vidsträckta sandstranden, en perfekt kuliss för stillsamma morgonpromenader eller stärkande yogapass vid soluppgången.

För dem som längtar efter att utforska mer av Praslin, står bekvämlighet till förfogande. Du kan enkelt nå de olika pärlorna runt ön med bil eller cykel, vilket gör det möjligt att fördjupa dig i allt som denna fantastiska plats har att erbjuda.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider