Villa Swiss

Brela, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 200 m
  • Närmaste strand/bad: 0 m
  • Närmaste centrum: 200 m
  • Bar
  • Restaurang
  • Städdagar/vecka: 7

Hotellbeskrivning

Villa Swiss är ett populärt litet lägenhetshotell med perfekt läge på strandpromenaden och nära hamnen i Brela. Här bor du i en familjär atmosfär direkt ovanför stranden med havet som närmsta granne, och långt borta från stök och larm. Du kan se fram mot en lugn och avslappnad semester där du aldrig är långt från vare sig en god lunch eller ett uppfriskande bad i kristallklart medelhavsvatten.

Villa Swiss à la carte-restaurang Obala räknas bland områdets bästa och dess meny och atmosfär lockar både lokalbor och turister, så pass att bordsbokning rekommenderas. Restaurangen bjuder -förutom en spännande meny- också på en fantastisk utsikt över Adriatiska havet, och kommer du till middag får du ofta en magnifik solnedgång på köpet.

Vill du utforska mer av Brela finns bra restauranger och flera caféer och glassbarer längs med den trevliga strandpromenaden, som också passar perfekt för både kortare och längre joggingturer, helst på morgonen, då träden fortfarande skänker en svalkande skugga.

Lockar lite mer äventyr kan du testa på forsränning i Omiš eller följa med på en utflykt med Ving. I grannbyn Baska Voda utgår även flera båtar som tar dig till några av Kroatiens vackra pärlor. Vill du ha ett större utbud av nöjen, shopping och restauranger rekommenderas ett besök till Split med det magnifika och kuriösa kejsarpalatset, byggt med början på 300-talet e.kr. Hit kan du åka på egen hand med lokalbuss längs med kustvägen som löper ovanför Brela, eller med en arrangerad utflykt. Vilket du än väljer kan du vara säker på hisnande vyer, då vägen följer tätt utmed kusten.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider