Hotel Odinsve

Reykjavik, Island Flagga - Island

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Keflavík (KEF): 46.3 km (42 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 400

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder perfekta förutsättningar för affärsresenärer. Hotellet befinner sig ungefär 300 m från stadens turistiska smältdegel. Till Reykjaviks är det är 400 m boendet ligger precis vid en huvudgata. Ett alpint skidområde med en mängd spår för längdåkning nås efter 30 km. Nöjen och underhållning som barer, nattklubbar och restauranger är 400 m bort.

Gästerna kan bo i ett fem-våningshus eller i ett tre-plansannex. Anläggningen har åtta juniorsviter, fyra lägenheter, 12 enkelrum och 23 dubbelrum. I det luftkonditionerade hotellet hälsas gästerna välkomna i lobbyn med 24-timmars reception och -timmars check in-/out-service. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har även en rad affärer. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, 47 rökfria rum och rökrum.

På terrassen finns bekväma solstolar. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på hotellet är cykelåkning/mountainbikeåkning, basket, fiske och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med kanotpaddling, snorkling och dykning. Squash inomhus kan gästerna boendet i form. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan buffé, à la carte och meny och under middagen står valet mellan à la carte och meny. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider