Turim Iberia Hotel

Lissabon, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • restaurang
 • Bar
 • A/C
 • Avstånd strand: 20 km
 • Flygplats Lisboa (LIS): 4.7 km (14 mins)
 • Lift / Elevator
 • Restaurant(s)
 • WLAN
 • Parking
 • Air Conditioning
 • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i den 4-stjärniga kategorin ligger på en huvudgata ungefär två km från Lissabons centrum. Flygplatsen Lissabon (Lisbon) (LIS) ligger sex km från boendet.

Hotellet som erbjuder fem juniorsviter och 81 dubbelrum befinner sig i en byggnad med 10 våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice och tvättservice. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med golf och spa.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider