Holiday Inn Hamburg

Hamburg, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Distance city: 3000m

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig boendet ligger precis vid en huvudgata och ligger ungefär tre km från Hamburg centrum. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken. Till flygplatsen Hamburg (HAM) är det 15 km.

I ett 18-våningshus, och i ett fem-plansannex finns sammanlagt 12 sviter, 61 enkelrum och 312 dubbelrum. Receptionen är bemannad dygnet runt. Hotellet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. I boendet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, rumservice och tvättservice. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Hotellet erbjuder 385 rökfria rum.

Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som cykling/mountainbikeåkning, tennis, minigolf, golf, fiske, ridning och segling.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Gästerna kan även välja att boka måltidspaket som övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost, lunch eller middag kan gästerna äta buffé eller välja sin favorit från menyn lunch och middag). I boendet serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider

Recensioner