Club Med Phuket

Kata, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Pool: 2 st
  • Närmaste strand/bad: 0 m
  • Närmaste centrum: 500 m
  • Bar: 3 st
  • Barnpool
  • Poolbar
  • Restaurang: 2
  • Städdagar/vecka: 7
  • Internet

Hotellbeskrivning

Välkommen till Club Med Phuket i Kata Beach, ett hotell där du och din familj får allt ni kan behöva för en perfekt semester. Här finns tre härliga poolområden, varav ett är för vuxna. Föredrar du ett dopp i havet så ligger en av Phukets bästa stränder direkt vid hotellet.

Club Med Phuket har en stor tropisk trädgård med Hibiskus, Bouganvilla, Acaciaträd och palmer som ger behaglig skugga när solen står som högst på himlen. Här finns också stora, härliga gräsmattor där du kan njuta av solen från din solstol.

Club Meds All Inclusive-program är verkligen något utöver det vanliga. De allra flesta aktiviteterna ingår i resans pris och det finns nästan hur mycket som helst att välja mellan. Vad sägs till exempel om cirkusskola för barnen? Här kan både vuxna och barn vara cirkusartist och flyga fram i trapetsen, hoppa i trampolinen eller att pröva att gå på lina. Här ordnas familjedagar med familjeturneringar, ansiktsmålning och mycket annat. Kvällstid bjuds det på både shower och livemusik.

När du bor på Club Med Phuket ingår olika träningsklasser och du kan spela tennis, testa bågskytte eller spela beachvolleyboll. Föredrar du att träna på egen hand finns det ett gym.

På Club Med Phuket finns en bufférestaurang där det dukas upp stora frukost-, lunch- och middagsbufféer. Det finns även en à la carte-restaurang med ett stort utbud av vällagad mat på menyn. I hotellets barer och poolbarer serveras allt ifrån cappuccino och espresso till de mest kända internationella spritsorterna. All mat och dryck ingår i priset, även under de sena timmarna när du vill du dansa hela natten.

Hotellet passar även dig som vill ta det lugnt och njuta av god mat, koppla av vid det lugna och snygga poolområdet för vuxna. Du kan också njuta av avkopplande stunder i hotellets hamam, eller varför inte prova på att vara med på en matlagningskurs?

På grund av låga balkongräcken, har Ving satt en åldersgräns på 12 år för att bo på hotellet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider