9 Hotel Cesari

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 32.2 km (42 mins)
  • Närmaste centrum: 0 m
  • Bar
  • Hiss: (i huvudbyggnaden)
  • Städdagar/vecka: 7

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

9 Hotel Cesari är ett trevligt och pittoreskt familjedrivet hotell, med ett guldläge utan dess like. Detta vackra italienska hus byggdes redan på 1600-talet, och gjordes sedan om till ett mindre hotell år 1787. Läget och hotellet i sin helhet andas romantik och harmoni.

Här kan du starta dagen med en rykande varm cappuccino på en av Roms finaste takterrasser, ät italienska delikatesser på någon av de mysiga kvarterrestaurangerna och avsluta dagen med en svalkande oemotståndlig kulglass. Hotellet har en traditionell sydeuropeisk inredning med ljusa färger och vackra takbjälkar. Här bor du i rymliga hotellrum med en charmig mix av gamla och nya detaljer. Den romantiska takterrassen är fylld av vackra blommor och grönska med trevliga sittgrupper och mysiga loungemöbler. Unna dig en trevlig drink på semestern från hotellets egna takbar.

9 Hotel Cesari ger dig en bra utgångspunkt att utforska Roms historia. Här finns mycket att se och göra för alla smaker. Besök minnesvärda museum, olika monument och unna dig något fint från Italiens högklassiga shopping. Från hotellet har du endast en kortare promenad till världsberömda sevärdheter som Fontana di Trevi, spanska trappan och Pantheon.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider