Hotel Carlton Prague

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Prag (PRG): 18.1 km (33 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i Prag utlovar en perfekt ambiens för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 200 m från boendet. Till flygplatsen Prag (PRG) är det 18 km.

De 48 rummen, de tre sviterna, de tre enkelrummen och de 41 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, ett TV-rum, transferservice, tvättservice, två Konferensrum och en tvättautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som golf och spa, massagebehandlingar, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider