Wyndham Alltra Cancun Resort

Cancún, Mexiko Flagga - Mexiko

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa

Hotellbeskrivning

Utforska den ultimata all-inclusive-semestern på Mexikos Yucatanhalvön genom en oförglömlig vistelse på Wyndham Alltra Cancun. Centralt beläget i den livfulla hotellzonen, omfamnar den utsträckta strandresorten alla - familjer, par och grupper. Från första stund du kliver in, omsluts du av paradiset med åtta enastående restauranger, fyra stämningsfulla barer och lounges, ett café, en godisbutik, flera pooler och en mångfald av inkluderade aktiviteter. Här kan du njuta av allt från strandyoga till matlagningslektioner.

De yngsta gästerna, oavsett ålder, kommer att älska vår pirattema-plaskpark med vattenrutschbanor och en barnklubb. För den aktive erbjuder vårt toppmoderna fitnesscenter och varierande gruppträningspass en chans att hålla igång, medan vårt kostnadsfria hydroterapiområde på Aura Spa ger en skön stund av avkoppling.

Varje modern svit är genomtänkt utrustad för din avkoppling, från välfyllda minibarer till terrasser med enastående utsikt över Karibiska havet. Oavsett om du firar en speciell händelse som ett bröllop eller planerar ett affärsmöte, erbjuder vi anpassningsbara all-inclusive-paket för minnesvärda sammankomster i våra utomhus- eller inomhuslokaler. Wyndham Alltra Cancun är mer än bara ett hotell - det är en plats där dina drömsemesterupplevelser blir verklighet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider