Reethi Beach Resort

Baa Atoll, Maldiverna Flagga - Maldiverna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Reethi Beach Resort får sitt namn från det lokala språket Dhivehi där "reethi" betyder vacker. Namnet är mer än passande då resorten verkligen lever upp till sin betydelse. Beläget som en strålande pärla på en ö som sträcker sig 600 gånger 200 meter, mitt bland de tusentals öar som tillsammans formar Maldivernas örik. Här får du uppleva en barfotasemester i ett avslappnat paradis.

Här finner du bekväma bungalower som ligger direkt på stranden eller svävar på pålar över det glittrande havet. På Reethi Beach Resort har du alla förutsättningar för en balanserad semester, där aktiviteter och avkoppling harmoniserar. Skäm bort dig med sköna spa-behandlingar, träna i välutrustat gym eller delta i ett variationsrikt spektrum av sportaktiviteter. För den som drömmer om vattensport, finns ett välförsedd vattensportcenter som erbjuder allt från segling, kitesurfing och kajak till vindsurfing och wakeboarding. Poolområdet inbjuder med solstolar och parasoller för de som söker stillsam komfort.

Restaurangutbudet på hotellet är mångsidigt med en variation från enklare rätter som hamburgare till utsökta skaldjursmåltider. För en bekvämare upplevelse under din semester, rekommenderas att inkludera All Inclusive, vilket ger dig tillgång till alla måltider, snacks och drycker från hotellets restauranger och barer. Efter en smakfull middag kan du njuta av en stunds avkoppling i någon av hotellets barer, däribland en charmig strandbar.

Ön är strategiskt belägen mitt i UNESCO:s biosfärområde, Baa Atoll, där Hanifaru Bay under perioden juni till oktober blir tillfällig bostad för de magnifika Mantarockorna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider