Ariston Hotel Milano

Milano, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Milano Malpensa (MXP): 49.9 km (49 mins)
  • Flygplats Linate Airport (LIN): 10.1 km (29 mins)
  • Flygplats Bergamo (BGY): 60.5 km (58 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 400

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig boendet ligger precis vid en huvudgata och ligger en kort promenad från centrum Milanos. Den närmsta flygplatsen är Mailand - Linate (LIN) som befinner sig 15 km från boendet. Flygplatsen Mailand - Malpensa (MXP) ligger ungefär 40 km bort.

Hotellet som erbjuder 15 enkelrum och 37 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, översättningstjänster, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Hårtork och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Boendet erbjuder familjerum och 52 rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och spa.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En kontinental bufféfrukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider