Admiral

Gdańsk, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • Air Conditioning
 • Health & Fitness center (On-Site)
 • Lift / Elevator
 • Parking
 • Restaurant(s)
 • Spa
 • Suitable for children
 • Travel Safe
 • WLAN
 • Bar

Distans

 • Distance city: 200m

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger ca. 200 m från centrala Gdańsk. Till flygplatsen Gdansk (GDN) är det 15 km.

Boendet som erbjuder 44 rökfria rum befinner sig i en byggnad med fyra våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. I boendet finns en garderob, bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. I boendet finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en barnvakt, en dygnet-runt-öppen-roomservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. Mot avgift finns extra- eller barnsängar tillgängliga för de små medresenärerna. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Här finns även möjligheten att varva ned med gym, spa, en bastu, ångbad och massagebehandlingar. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en restaurang, ett café, en bar och en pub. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider