Scandic Copenhagen

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 13.7 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Smoke-free
  • distance_city: 700

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i den 4-stjärniga kategorien befinner sig ungefär fyra km från havet i ett livligt område, mitt i centrum Köpenhamns. Härifrån finns flertalet möjligheter att animera sin fritid eller att påbörja en liten upptäcksresa. I området finns en rad barer, pubar och restauranger, såväl som möjligheten att handla mat. Den närmsta flygplatsen Kopenhagen (CPH) ligger ungefär 12 km från boendet.

De 486 rökfria rummen, de 36 sviterna, de 102 enkelrummen och de 334 dubbelrummen är väl anpassade för gästerna som välkomnas till att avnjuta en avspänd vistelse här. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Hotellet erbjuder även bagageförvaring och en drickautomat. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. I boendet finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 18 konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka 10 rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder rökrum.

Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, bordtennis, aerobics, spa och en bastu. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns ett café och en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider