Holiday Inn Express City Centre West

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Distance city: 500m

Hotellbeskrivning

Boendet har 158 rökfria rum som lätt nås med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, översättningstjänster, tvättservice, ett konferensrum, ett businesscenter och en tvättautomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering.

I rummen finns luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio, en uttagsadapter och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. På huset finns även möjlighet till aktiviteter som ett gym och spa, cykelåkning/mountainbikeåkning, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. Därutöver erbjuder boendet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider