The Ainscow Hotel & Spa

Manchester, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Salford. Den närmsta flygplatsen är Manchester - International (MAN).

De 77 rummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningar och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice, en tvättautomat och en piccoloservice.

På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Rum finns en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och spa. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider