Drake Longchamp Hotel

Genève, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Genev (GVA): 5.7 km (16 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger i Genf, nära en strand. Gästerna har 100 m till den närmsta busshållplatsen.

Hotellet som erbjuder 70 rum, åtta enkelrum och 61 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett härligt klimat i rummen finns både ett golvvärmesystem och en fläkt att tillgå. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Kokvrån i rummet är utrustad med ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat, en radio, en väckarklocka och wifi (gratis). Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider