AO Hamburg Hauptbahnhof Hostel (ex City)

Hamburg, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Ibis Hamburg City ligger i Hamburg (i området Hamburg-Mitte), fem minuters bilfärd från Mönckebergstrasse och Hamburger Rathaus. Detta hotell ligger 1,6 km från Mehr!-Theater am Großmarkt och 2,1 km från Elbphilharmonie.

Boendet har 252 rum och en hiss och en reception. Det luftkonditionerade huset erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, rumservice, tvättservice, ett konferensrum, ett businesscenter och en teatersalong. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. På rummet finns det ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Dagligen serveras frukost och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider