Fosshotel Baron

Reykjavik, Island Flagga - Island

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 3 km
  • Flygplats Keflavík (KEF): 46.4 km (42 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 1000

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig inte ens 10 minuter från det livliga och populära centrumet Reykjaviks. Med en km ges gästerna till en sjö som bjuder in till promenader med medhavd picknickkorg. Ett alpint skidområde med en mängd spår för längdåkning nås efter 20 km. I den direkta närheten finns en rad nattklubbar, barer, affärer och restauranger.

De tre sviterna, de 14 lägenheterna, de 17 enrumslägenheterna, de fem enkelrummen och de 82 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningar och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett växelkontor och en drickautomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning, en stereoanläggning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum, 120 rökfria rum och rökrum.

Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

Dörrarna till en frukostsal och en bar står vidöppna för gästerna. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en kontinental bufféfrukost och lunch.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider