Villa Anni

Kanapitsa, Grekland Visa karta

7 nätter

Fler faciliteter & avstånd ▼

Faciliteter

  • AC på rummet
  • Sötvattenspool
  • Värdeskåp på rummet
  • Internet in public area
  • Pool

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Villa Anni är ett familjeägt litet hotell i Achladies på Skiathos. Här dröjer inte länge innan ni kan förnamnet på både grannen och personalen. Med bara 14 rum, där ett par stycken bebos av ägarna själva, känns hotellet aldrig överbefolkat – och runt poolområdet finns det gott om svängrum.

Hotell Villa Anni i Achladies är ett familjärt och litet lägenhetshotell som är populärt bland skandinaviska gäster. Hotellet består av en ny och en äldre del, och ägarna bor i några av lägenheterna. Här finns ett poolområde med pool som har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Nära livsmedelsaffär och sandstranden i Achladies.

Gratis wifi. Barnsäng finns att låna utan kostnad. Villa Anni har ingen reception, men ägarna bor på hotellet och hjälper till när det behövs (begränsade öppettider). Ca 100 meter till centrum i Achladies. Ca 250 meter till busshållplats med regelbundna förbindelser till Skiathos stad. Skiathos stad ligger ca 4,8 kilometer från hotellet. Nivåskillnader. Begränsad genomfartstrafik. Vid transfer stannar bussen ca 250 meter från hotellet. (På grund av problem med framkomlighet kommer bagaget att tas direkt till hotellet med separat transport.)

Visa karta

Karta