Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Sivota, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 200 m
  • Air conditioning (rooms)
  • Garden
  • Internet in rooms
  • Lobby/lounge
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToCenter: 200
  • DistanceToPublicTransportation: 700 m
  • DistanceToSupermarket: 50 m

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Välkommen till Villa Rossa Area Boutique Beach Resort, ett av våra Apollo Mondo One of a Kind-hotell, direkt vid stranden i charmiga Parga. Ägarfamiljen har med varsam hand återskapat den ursprungliga karaktären av detta historiska landmärke. Med det unika läget har du tillgång både till stranden nedanför hotellet och närhet till Pargas pittoreska hamnpromenad och restauranger.

På Villa Rossa Area Boutique Beach Resort, som välkomna gäster över 12 år, värnar familjen om både gästen och miljön. I den renovering som genomfördes för något år sedan har återvunnet material använts och inredningen är en blandning av lokalt hantverk och vintagedetaljer. Varje rum är unikt inrett och en charmig detalj är hur hotellets tre byggnader formar den grekiska bokstaven π (pi).

Allt vatten på Villa Rossa Area Boutique Beach Resort är av bästa kvalitet. Hotellets dricksvatten, iskuber, kaffe- och tevatten har destillerats genom en utvecklad filtreringsprocess. Här smakar Pargas vatten som bäst.

Granne med havet

Hotellet är placerat mellan de två stränderna Krioneri och Piso Krioneri och har havet som närmsta granne. Som gäst kan du boka din solstol på den privata stranden om du samtidigt beställer något från strandbaren. Baren är öppen från tidig morgon till sen kväll och här serveras enklare rätter och sallader, juice och smoothies på närodlad frukt, lokala premiumviner och champagne.

Havsutsikt på menyn

Hotellets restaurang har en stor terrass som breder ut sig mot havet, med utsikt mot Pargas glittrande siluett. Här serveras en hemlagad frukost varje morgon med nybakat bröd, pajer och bakverk. Vid lunch och middag tillagas lokala delikatesser, färsk fisk och skaldjur på kolgrillen, under översyn av hotellets prisbelönta kock. Den grekiska atmosfären är påtaglig, här är hemtrevligt och avkopplande.

Byggnadernas historia

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort har en spännande historia. Den vackra röda huvudbyggnaden, Villa Rossa, vetter mot havet och var tidigare hem till en rik tobaksägare och hans familj. Där de andra två byggnaderna står fanns på den tiden ett tobakslager och stallar. De tre husen är förbundna med en grönskande trädgård. På hotellet finns ett litet museum som berättar husets historia, samt ett litet galleri som gästas av olika utställningar.

Övrigt om hotellet

Hiss finns endast i Roseana-byggnaden. Apollos rum finns i alla byggnader. Vid ankomst och avresa stannar bussen ca 200 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte.

Närområdet

Parga är på många sätt Greklands hjärta. Med sin charm, sin vackra natur och sina fantastiska stränder är det här en perfekt plats för både avkoppling och aktivitet. På Villa Rossa bor du nära naturen men ett stenkast från shopping och restauranger. Börja morgonen med en promenad genom den vackra trädgården, uppför olivlundarna och längs med stranden in mot Pargas centrum. Villa Rossa ligger på promenadavstånd till den mysiga hamnen. Här ligger tavernorna tätt och i de vindlande gränderna trängs butikerna med mysiga små barer.

Från Parga kan du göra utflykter ända till Albanien! Apollo har ett rikt utflyktsprogram från Parga och du kan läsa mer här om hur du enklast upptäcker Epirus-områdets äkta guldkorn.

Mot avgift

Solstolar och parasoller på stranden mot avgift (köp i strandbaren)

Strandhanddukar

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider