International

Kos stad, Grekland

7 nätter Visa karta
Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Faciliteter

  • AC på rummet
  • Hiss
  • Internet på rummet
  • Reception
  • Internet in public area

Hotellbeskrivning

Familjeägda hotell International ligger i utkanten av Kos stad och är populärt bland ungdomar och kompisgäng. Här är det nämligen gångavstånd till både stranden och alla nöjen i Kos stads centrum, men du kan lika gärna hänga vid det grönskande poolområdet och slappna av i solstolen.

International är ett enkelt, men fint, familjeägt hotell beläget i utkanten av Kos stad. Hotellet består av en huvudbyggnad med dubbelrum och en sidobyggnad med lägenheter. Poolområdet omfamnas av grönskande växter och här finns en pool med barnsektion samt gratis solstolar och parasoller. I hotellets lobby finns tv och stationära datorer där en av datorerna har gratis internet, övriga mot avgift. Deponering mot avgift i receptionen. Genomfartstrafik utanför hotellet kan uppfattas som störande i vissa rum. Hotellet är populärt bland ungdomar under högsäsongen som uppskattar nöjeslivet i livliga Kos stad.

Visa karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Beklagar, inga tillgängliga erbjudanden hittades

Vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen. Vänligen försök med ett annat datum, avreseort eller ändrad reslängd.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Karta