Hôtel Kipling Manotel

Genève, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Avstånd strand: 300m

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger en kort promenad från turistcentrumetGenfs, på en huvudgata. Boendet passar för affärsresenärer. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 100 m från boendet. Den närmsta flygplatsen Genf (GVA) ligger ungefär åtta km från boendet.

Hotellet som erbjuder sju enkelrum och 55 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, rumservice och tvättservice. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett golvvärmesystem vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (avgiftsbelagt) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder 62 rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Som möjliga fritidsaktiviteter i huset hör spa samt gym från tredjehandsparter.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider

Recensioner