Res från 2018-01-15 till 2018-01-15, 7 nätter, för 1000000

Boka på Solresor

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Visa nästa tillgängliga erbjudande

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Bekvämt all inclusivehotell på stranden i Costa Calma!
SBH Fuerteventura Playa är bekvämt all inclusive-hotell med utmärkt strandläge i Costa Calma. Här bor du omgiven av en grönskande trädgård med härligt poolområde som öppnar sig mot havet och den lena stranden.

Restaurang 
I den trivsamma huvudrestaurangen dukas det upp för frukost-, lunch- och middagsbufféer och dessutom finns den populära à la carterestaurangen med tapastema där du avnjuter utomhus på den härliga terrassen med havsutsikt under eftermiddagarna. Som gäst på SBH Fuerteventura Playa kan du dessutom köpa ett ”SBH guldarmband” som ger dig möjlighet att nyttja all inclusive på systerhotellen SBH Monica Beach Resort samt SBH Costa Calma Beach Resort. Bandet kostar 5 € per person och dag och köps i receptionen. Bandet är bindande från dagen vid köptillfället och du betalar för varje resterande dag under vistelsen.

Aktiviteter
Det trevliga poolområdet öppnar sig mot stranden och havet. Här är det nära till härliga havsdopp med direkttillträde till stranden från poolerna i hotellträdgården. Fuerteventura Playas pool är även med saltvatten och det finns även ett gym av enklare snitt. Vill du utforska omgivningarna ligger en busshållplats inte alls långt från hotellet. Ta dig söderut och upptcäk lokala marknader och andra mysiga badorter. Vill du se dig omkring i närområdet finns också cykeluthyrning på hotellet. 

Rummen
De luftkonditionerade dubbelrummen och större dubbelrum för familjer ligger i en U-formad trevåningsbyggnad runt poolområdet. Rummen är bland annat utrustade med minibarkylskåp, satellit-TV och balkong eller terrass.

 

 

Visa mer

Faciliteter

  • Avstånd till stad: 300km
  • Avstånd till strand: 0km

Bilder

Tillbaka till toppen