Labranda Rocca Nettuno Tropea

Tropea, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Lamezia Terme (SUF): 59.8 km (1 hour 2 mins)

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Labranda Rocca Nettuno Tropea ligger i närheten av den historiska orten Tropea i Kalabrien. Hotellet ligger majestätiskt på en hög klippa omgiven av vacker natur, och Tropea är känd som det Tyrrenska havets pärla. Här bor du som söker en lugn semester i en avkopplande miljö med vackra vyer.

Nedanför hotellet hittar du en lång sand- och klapperstenstrand med intilliggande klippor. Här finns även en privat del av stranden för hotellets gäster med strandbar, omklädningsrum, solstolar och parasoller. Den privata stranden når du smidigt med hissar från hotellets huvudområde.

För dig som vill hålla i gång på semestern finns möjlighet att spela tennis, bordtennis, volleyboll, eller varför inte prova på bågskytte? Hotellets personal arrangerar också utomhusträning, aerobics och vattengympa. Beroende på säsong anordnas även ett program med underhållning och en mini-klubb för barn mellan 4–12 år med lekar, mini-disco, dans och shower. Hotellets wellness-område renoverades 2023 och välkomnar nu gäster med ångbad, bastu och bubbelpool. Massage och skönhetsbehandlingarna erbjuds mot tillägg och bokas i förväg.

Labranda Rocca Nettuno Tropea erbjuder flera restauranger, bland annat bufférestauranger och a la carte-restauranger. Utbud och öppettider för dig som bokar all inclusive meddelas vi incheckning och varierar beroende på väder och säsong. För vissa av restaurangerna krävs bordsbokning och vårdad klädsel gäller. En extra kostnad tillkommer för utvalda viner från hotellets vinkällare och för egentillverkad glass i hotellets barer.

De 284 rummen är utspridda över en huvudbyggnad och ett antal mindre byggnader i hotellets trädgårdar. Rumstyperna Premium och Deluxe har renoverats inför sommaren 2024. En särskild turistskatt på 4 EUR per person och natt betalas i samband med incheckning. Spjälsäng erbjuds för spädbarn mot ett tillägg på 10 EUR per natt. Enligt lokala regler är det krav på badmössa vid bad i hotellets pool. Badskor rekommenderas för bad från stranden som delvis består av klappersten och klippartier.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider