Esperides Beach Resort

Faliraki, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 2 km

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Esperides Beach Resort ligger inbäddat i lummiga och välskötta trädgårdar i utkanten av den populära orten Faliraki. Med strandläge och ett stort utbud av faciliteter gör det till ett bra val för både par och familjer.

Hotellet har totalt 573 rum fördelat på en huvudbyggnad och två tilläggsbyggnader och på hotellet finns ett stort poolområde. Här hittar du två pooler, barnpool och vattenrutschbanor, något för alla!

Det anordnas dagliga aktiviteter så som aerobics, vattengympa och vattenpolo och under kvällarna bjuds det på levande musik och traditionell grekisk folklorekväll. Utöver detta finns två tennisbanor och en minigolfbana på hotellet samt vattensporter på stranden. För barn finns en internationell barnklubb och en trevlig utomhus lekplats.

Dubbelrummen som är på 22 kvadratmeter ligger i huvudbyggnad och har utsikt över hav eller omgivning. Familjerum med skjutdörr och våningssäng är på cirka 27 kvadratmeter, vissa av rummen med heltäckningsmatta. Badrum med badkar eller dusch. Alla rum med centralstyrd luftkonditionering som är igång mellan juni och september.

På hotellets huvudrestaurang serveras frukost och middag i buffetformat medan lunch serveras som grillbuffet i Food Hall. Utöver detta finns fler restauranger och möjligheter till mat och dryck på hotellområdet. Kom ihåg att hotellet har krav på långbyxor eller shorts som slutar nedanför knät för män vid middagarna.

En vacker sandstrand ligger precis framför hotellet.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider