Sol Cosmopolitan Rhodes

Ixia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 100 m

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Sol Cosmopolitan är beläget i en sluttning alldeles i början av orten Ixia på Rhodos västkust är ett stort och uppskattat All Inclusive hotell. Här trivs både familjer och par i rum utspridda i vackra omgivningar med trädgårdsytor och pool på området.

Det lummiga poolområdet skapar en känsla av avkoppling med skuggande träd och med en stor pool i mitten. En vattenlekplats med plasklek är barnens favorit. Från poolområdet och restaurangen bjuds på vackra solnedgångar.

Det anordnas aktiviteter för hela familjen så som liveuppträdanden, kvällsunderhållning och temakvällar. För barnen finns även internationell miniklubb i hotellets regi, mini-disco och underhållning.

Rummen på Sol Cosmopolitan är utspridda i huvudbyggnad och bungalows på hotellområdet, alla är modernt inredda i mjuka och varma toner. Beroende på val av rum varierar vyerna över omgivning eller hav. Standard och familjerum är med badkar, superiorrum med dusch.

På hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i buffetformat med havsutsikt. Utöver detta finns fler restauranger och möjligheter till mat och dryck på hotellområdet.

En klapperstenstrand ligger blott över vägen och här finnas solstolar och parasoll samt vattensporter tillgängligt.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider