Alegria Barranco

Playa de las Américas, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 350 m
  • DistanceToBeach: 350 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/spanien/teneriffa/playa-de-las-americas/barranco-lagenheter/
  • DistanceToTown: 70 km, Santa Cruz de Tenerife
  • Aircondition
  • Pool

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Upplev Solresors bästsäljare Alegria Barranco - Playa de las Américas bästa lägenhetshotell. Nu totalrenoverat! 

Alegria Barranco ligger beläget i hjärtat av den äldre delen av Playa de las Americas. Här bor du med ett fantastiskt centralt läge där du är ett stenkast ifrån ortens alla möjligheter - oavsett om du vill spendera en dag på stranden, äta middag på en lokal restaurang, shoppa eller ta en drink på en bar. Alegria Barrancos läge har gjort att lägenhetshotellet har varit en stor favorit hos Solresors resenärer under många år. Under vintern 2019 genomgår hotellet en totalrneovering och öppnar återigen i januari 2020. Boka hotellet redan nu och säkra dig om att få bo på ett av våra bästsäljande hotell på Teneriffa - nu totalrenoverat.

Faciliteter
Hotellet har en inbjudande, varm och familjär atmosfär som gör att du känner dig välkommen och hemmastadd under semestern. Från första stund när du checkar in på hotellet kommer du märka att hotellpersonalen tar väl hand om alla resenärer och gör sitt yttersta för att du ska ha en så bra semester som möjligt. Om du vill koppla av med sol och bad under din vistelse på Teneriffa huserar hotellet ett trevligt poolområde. Här kan du välja att luta dig tillbaka på en solstol och avnjuta solens värmande strålar eller placera dig i skuggan av en parasoll med en spännande deckare eller ett klurigt korsord. När du behöver svalka dig kan du ta dig ett dopp i det enastående poolen. Det finns även en barnpool för hotellets yngre resenärer.

Restaurang
På hotellet finns en stämningsfull och trevlig restaurang samt bar. Dessa tillhör dock inte hotellet, men du är hjärtligt välkommen hit om du vill avnjuta en bid god mat ellet avsluta kvällen med en härlig drink. 

Aktiviteter
En av Alegria Barrancos stora fördelar är närheten till Playa de las Americas alla nöjen. Stranden finns på kort promenadavstånd och affärer, barer och andra attraktioner ligger runt husknuten. Även grannorten Los Cristianos mysiga centrum och den fina stranden Playa de las Vistas finns på gångavstånd. Hotellet är ett utmärkt val för dig som verkligen vill lära känna och uppleva det äkta, genuina och lokala Teneriffa på semestern. på Alegria Barranco har du de bästa förutsättningarna för en semester bestående av såväl avkoppling som aktiviteter. Vi kan också rekommendera att hyra en hyrbil och upptäcka öns andra större orter samt sevärdheter eller att följa med på en av Solresors arrangerande utflykter. 

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider