Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort - Neverland Hurghada

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 900 m

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland lockar med ett förtrollande hotellområde inbäddat i djungelteman. Det imponerande poolområdet är hem åt inte mindre än 35 olika vattenrutschkanor och ännu fler pooler, inklusive två separata barnpooler och flera pooler med barnsektioner.

Här finns gott om solstolar, parasoller och poolhanddukar tillgängliga för gästerna. Den livliga pool- och snackbaren serverar lättare rätter och aptitretande snacks.

Två av poolerna värms upp under vintermånaderna till en temperatur av minst 20 grader Celsius. I de uppvärmda poolerna kan temperaturen sjunka något under tidiga morgnar, kvällar och vid ogynnsamt väder.

Om du känner längtan efter ett dopp i Röda havet, står en kostnadsfri hotellbuss till din tjänst och transporterar dig till stranden vid det närbelägna systerhotellet Dana Beach, där även solstolar väntar på dig.

Hotellområdet pryds av flera lockande bufférestauranger som lockar med smaker från alla hörn av världen. En Medelhavsinspirerad restaurang, en asiatisk pärla och en italiensk oas är bara några av de kulinariska alternativ som erbjuds. Och för den som vill njuta av en stunds avkoppling finns ett antal barer att välja mellan.

Aktiviteter är i överflöd på hotellet, med inkluderade aktiviteter som tennis, beachvolley, pingis, minifotboll, boccia och minigolf. För dem som längtar efter lite mer action erbjuds biljard och olika vattensporter mot en extra avgift.

Här finner du också ett kostnadsfritt gym för din träning och ett spa-område med inomhuspool, bastu och jacuzzi, tillgängligt mot en extra kostnad.

För hela familjen finns kvällsunderhållning och ett speciellt minidisco för de yngre gästerna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider