Hotel Agua Beach

Palma Nova/Magaluf, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • hotell för vuxna
  • Avstånd strand: 30 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 25.5 km (21 mins)

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotell Agua Beach Adults Only Calvia är ett modernt strandhotell för vuxna i Palma Nova på Mallorcas sydkust. Hotellet är ett utmärkt val för dig som söker en lugn och harmonisk semester – på Agua Beach råder en avslappnad tillbakalutad atmosfär.

På det grönskande hotellområdet hittar du en svalkande utomhuspool med en intilliggande solterrass. Här kan du koppla av under en parasoll eller sträcka ut dig i medelhavssolen. Från hotellområdet har du en underbar utsikt över Palma Nova.

På Agua Beach ingår frukost i vistelsen, halvpension finns att boka som tillval. Måltiderna serveras i hotellets bufférestaurang mot poolområdet. Det finns också möjlighet att slå sig ner i hotellets strandbar för att avnjuta en svalkande drink eller uppiggande kopp kaffe.

Rummen på Agua Beach är utspridda över två byggnader, en huvudbyggnad och en annexbyggnad. Samtliga är rymliga och renoverade. Havsutsikt finns att boka som tillval. Hotellet ligger intill stranden Es Carregador och Palma Novas strandpromenad. Utmed strandpromenaden finns ett stort utbud av restauranger och butiker, och du når enkelt centrala Palma med lokalbuss och taxi.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider