Res från 2018-01-15 till 2018-01-15, 7 nätter, för 1000000

Boka på Solresor

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Visa nästa tillgängliga erbjudande

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Hotel Costa Caleta har ett utmärkt läge, bara ett par kvarter från Caleta de Fustes fina sandstrand. Här bor du bra med all inclusive, vilket gör semestern extra prisvärd. Hotellet har i många avseenden fyrstjärniga faciliteter med bl.a. flera pooler på ett inbjudande poolområde.

De luftkonditionerade dubbelrummen har ljus och fräsch inredning och en liten balkong eller terrass. På hotellets innergård ligger det fina poolområdet med två stora pooler, barnpool, solstolar och parasoller. Här finns alla förutsättningar för en skön dag i solen! Du kan även ta hissen upp till takterrassen för en stunds avkoppling i jacuzzin eller för att bara njuta av den fina utsikten över strand och hav. Här uppe finns det också en självbetjäningsbar. 

På Hotel Costa Caleta erbjuds också ett bra gym (16-årsgräns) samt ett uppskattat aktivitetsprogram och kvällsunderhållning i form av livemusik eller shower. På dagarna erbjuds aktiviteter såsom volleyboll, aerobics och fotboll. Utmana varandra i minigolf eller bordtennis!(vissa av aktiviteterna är mot avgift eller deposition). Till Caleta de Fustes golfbana är det ca 2 km.

Faciliteter

  • Avstånd till strand: 400km

Bilder

Tillbaka till toppen