Mediterraneo Bay Hotel & Resort

Roquetas de Mar, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 50 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/spanien/costa-de-almeria/roquetas-de-mar/mediterraneo-bay-hotel-resort/
  • DistanceToTown: 4 km, Roquetas de Mar
  • Aircondition
  • Pool
  • DistanceToBeach: 50 m
  • Restaurant
  • Bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mediterraneo Bay Hotel & Resort är ett läckert hotell med vackert poolområde, solterrass mot havet och en miniatyrvattenpark med flera vattenrutschbanor. Hotellet särskiljer sig från den omgivande bebyggelsen, genom sin färgglada fasad och lite annorlunda arkitektur. Här bor du antingen i nyrenoverade, trevliga dubbelrum eller i lite större juniorsviterna. Mediterraneo Bay Hotel & Resort har renoverats löpande sedan 2016 och de senaste renoveringarna är gjorda så sent som sommaren 2018. 

Restaurang
Hotellet har flera restauranger och utbudet av måltider med olika teman varierar under säsongen. Halvpension med frukost- och middagsbuffé ingår i grundpriset och vill du en extra prisvärd och bekväm semester, kan du boka all inclusive. Det finns två a la carte-restauranger och flera barer att välja bland. Om du bokar all inclusive har du tillgång till poolbuffén som dukas fram varje eftermiddag och kväll.

Aktiviteter
Framför den grönskande hotellträdgården breder Roquetas de Mars långa strand ut sig. Poolområdet är inbjudande med en stor pool, barnpool, jacuzzi och solsängar. Här finns alla förutsättningar för en avkopplande stund i solen eller i skuggan av en palm. Lite avsides från poolområdet, precis framför strandpromenaden, ligger hotellets miniatyrvattenpark med fyra vattenrutschbanor och ytterligare en liten pool. Mediterraneo Bay Hotel & Resort animationsteam ser till att hålla igång de som önskar. Vattengympa, volleyboll och fotboll är bara några av sakerna som kan erbjudas. För barnen finns även en internationell barnklubb som anordnar lekar och minidisco. Flera vattenrutschbanor finns för både stora och små som lockar till långa dagar vid poolen. En våning under receptionen finns ett spelrum med bland annat biljard, dart och pingisbord. Är du sugen på datorspel finns det även en avskild hörna i den största baren mot poolområdet.

Rummen
De moderna dubbelrummen och juniorsviterna är utrustade med badrum, tv, minibar, telefon, Wifi, luftkonditionering, hårtork och kassafack (avgift). Dubbelrummen har antingen en dubbelsäng á 150 cm eller två sängar á 135 cm. Vid bokning av fler än två personer delas samtliga sängar, extrasäng ställs inte in i rummen. När du bokar ett dubbelrum äter du dina måltider i huvudrestaurangen "El Conde". 


Juniorsvit 
I en juniorsvit kan fyra perosner bo, rummen har två sängar på 135 cm. Får du ett rum på bottenvåningen har du direkt tillgång till poolområdet. Bor du i en juniorsvit kan du nyttja solstolar på stranden gratis (reservation) och välja mellan att äta frukost i strandrestaurangen La Taberna del Mar Beach Club eller i huvdrestaurangen "El Conde". 

Juniorsvit Royal 
Juniorsviten Royal har samma grundutförande som en juniorsuite men med något fler faciliteter, bl.a fri WiFi på rummet, gratis safetybox och gratis solstolar på stranden (reservation). När du bor i dessa rum kan du njuta av både frukost och middag i 'Taberna del Mar Beach Club Restaurant' som ligger precis vid strandpromenaden. Bor du i en Juniorsuite Royal kan du också nyttja Restaurant Zeker som erbjuder en mer lyxig buffé eller hotellets asiatiska restaurang (båda kräver reservation). Rummen har antingen utgång mot poolen, delvis havsutsikt eller direkt havsutsikt. 

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider