Hotel Trendy Verbena Beach

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/turkiet/antalyakusten/side/hotel-verbena-beach/
  • DistanceToBeach:
  • DistanceToTown:

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Trendy Verbena Beach är den välrenommerade hotellkedjan Trendy Hotels flaggskepp och en verklig semesterdröm på den vidsträckta sandstranden cirka sju kilometer väster om Sides gamla stad. På toppklassade Trendy Verbena Beach kan du njuta av utmärkta semesterfaciliteter och en elegant miljö för sol, bad, välbefinnande och bekymmersfri avkoppling.

Restaurang
Förutsättningarna för att njuta av god mat och dryck är utmärkta med bland annat bufférestaurang, flera à la carterestauranger, barer och snackbarer. Huvudrestaurangen serverar alla måltider i bufféform och under vistelsen ingår fem middagar i veckan, i mån av plats, i någon av à la carte-restaurangerna. Eftermiddagssnacks finns i snackbaren, liksom kaffe och kaka. Barnen kan glädjas åt pannkakor och glassbar.

Aktiviteter
Från det vackra poolområdet i hotellträdgården har du direkttillträde till stranden. Poolområdet rymmer tre pooler och varav en av poolerna har två härliga vattenrutschbanor. För de allra minsta barnen finns en barnpool med en mindre vattenrutschbana. Det finns även tillgång till en pool inomhus. När du bor på Trendy Verbena Beach har du direktaccess till stranden och kan njuta av härliga dopp i Medelhavet. Underhållningsprogrammet på hotellet har ett stort utbud. Det finns flera sportaktiviteter att delta i som yoga, bowling, beachvolleyboll och bordtennis. Till kvällen bjuds det vissa dagar på liveshow och andra på musikunderhållning. Passa även på att besöka hotellets spa där du kan njuta av bastu, turkiskt bad samt olika massage- och skönhetsbehandlingar(avgifter förkommer). 

Rummen
Trendy Verbena Beach består av 350 modernt dekorerade och välutrustade dubbelrum och familjerum (två rum med dörr emellan). Alla rum har balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, hårtork, kassafack (avgift), kaffe- och tefaciliteter, badrum med dusch.  Delvis havsutsikt går att tilläggsboka både i dubbelrummen och familjerummen. Familjerummen är inredda med en dubbelsäng och vardagsrumsdel i det ena rummet och bäddsoffa eller extrasäng i det andra rummet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider