Hotel Terrace Elite Resort

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 600 m
  • DistanceToBeach: 600 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/turkiet/antalyakusten/side/hotel-terrace-elite-resort/
  • DistanceToTown: 13 km

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterhotell i toppklass med all inclusive utanför Side!

Terrace Elite är ett modernt semesterhotell i Colakliområdet cirka 12 kilometer väster om Sides Gamla stad. Här erbjuds ett boende av toppklass och en inbjudande semestermiljö med utmärkta förutsättningar för sol, bad, vila och avkoppling. Terrace Elite är systerhotell till redan välkända Terrace Beach Resort.

Restaurang
Semesterfaciliteterna är utmärkta med fina miljöer för att njuta av god mat och dryck i bland annat en vacker huvudrestaurang, flera barer och två à la carterestauranger. Måltiderna som ingår när du bokar all inclusive serveras i huvudrestaurangen från välfyllda bufféer med internationella smaker. 

Aktiviteter
De totalt 350 rummen ligger i tre olika byggnader i anslutning till ett inbjudande poolområde med flera pooler, vattenrutschbanor och solterrasser. Animationsteamet ser till att det finns roliga vattenaktiviteter för alla åldrar. Aktiviteterna är inte enbart vattenrelaterade utan du kan också prova på yoga, aerobics, bordtennis och bågskytte. Hotellets shuttleservice körde 600 meter ner till stranden flera gånger om dagen. På stranden har Terrace Elite ett eget strandavsnitt med solsängar och parasoller för sina gäster. Endast 200 meter från hotellet ligger den trevliga marknaden Gundogdu, en lokal marknad där du kan göra flera fina fynd. I hotellets spa kan du njuta av välgörande behandlingar och massage (mot avgift). Passa även på att prova turkiskt bad, om du inte provat det förut. Hotellet bjuder på härlig kvällsunderhållning med liveshower och livemusik.

Rummen
Vistelsen sker i modernt inredda och luftkonditionerade dubbelrum samt familjerum. Familjerummen finns i två kategorier, ett av familjerummen har två sovrum med dörr emellan och varsin balkong. Det ena sovrummet har dubbelsäng och det andra är inrett med två bäddsoffor. Det andra familjerummet är inrett som ett superiorrum med sovrum och en vardagsrumdel med bäddsoffa i ett och samma rum. Alla rum är utrustade med balkong eller terrass, WiFi, te och kaffefaciliteter, digitalt kassafack, minibar (daglig påfyllnad och utan kostnad), TV, telefon, hårtork och badrum med badkar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider