Hotel Terrace Beach Resort

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • barnpool
  • restaurang
  • Avstånd strand: 0 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/turkiet/antalyakusten/side/hotel-terrace-beach-resort/
  • DistanceToTown: 4 km Side
  • DistanceToBeach: 0 m

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Högklassigt semesterhotell med all inclusive på Kumköystranden!

Hotel Terrace Beach Resort är ett semesterparadis beläget vid Sides långa sandstrand Kumköy. Här ingår det mesta i priset och med hotellets högklassiga all inclusive-koncept är det bara att koppla av och njuta av de fina faciliteterna, den goda maten och drycken samt de inbjudande semestermiljöerna.

Restaurang
Frukost och middag avnjuts med fördel på terrassen utanför huvudrestaurangen med vacker utsikt. Huvudrestaurangen fokuserar på måltider av internationell karaktär. Dessutom finns två à la carterestauranger, en turkisk och en medelhavsrestaurang (mot avgift och förbokning krävs). Tre barer finns på området, en i lobbyn, en poolbar och en vid stranden.

Aktiviteter
Det läckra poolområdet inbjuder till sol och bad med stor bassäng, barnpool och vattenrutschbanor. Poolområdet är inbäddat i en vacker, grönskande trädgård och vattenrutschbanorna lockar säkerligen till mycket skratt och lek för alla åldrar. För barnen finns en internationell barnklubb som ser till att hitta på roliga aktiviteter hela dagarna (från 4 till 12 år). Nere vid stranden kan du njuta av härliga bad vid vackra Kumköystranden. Solsängar och parasoller ingår såväl på stranden som vid poolen. I hotellets gym finns både maskiner och fria vikter för dig som gärna tränar och vill du skämma bort dig själv kan ett besök hotellets spa stärka kropp och själ. Här finns skönhetsbehandlingar och olika massageterapier liksom turkiskt bad. Hotellets animationsteam anordnar underhållning varje kväll med allt från teater, dans och livemusik.

Rummen
Boendet är förstklassigt i utmärkta och luftkonditionerade dubbelrum eller familjerum (minisviter med en dubbelsäng och en våningssäng). Samtliga rum har satellit-TV, minibar, kassafack, telefon, WiFi, te- och kaffefaciliteter, balkong, hårtork och fräscht badrum med badkar. Delvis eller full havsutsikt går att tilläggsboka i dubbelrummen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider