Hotel Trendy Side Beach

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • spa
  • Avstånd strand: 0 m
  • DistanceToBeach: 0 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/turkiet/antalyakusten/side/hotel-side-beach/
  • DistanceToTown: 1 km

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Strandhotell med all inclusive i Side nära till Gamla stan!

Hotel Trendy Side Beach har ett utmärkt läge i direkt anslutning till Kumköystranden och den nya strandpromenaden som leder in till gamla stan i Side. Trendy Side Beach är ett utmärkt och bekvämt vuxenhotell. Hotellet ingår i den välrenommerade hotellkedjan Trendy Hotels och erbjuder ett fräscht och bekvämt boende i luftkonditionerade dubbelrum och juniorsviter. En snackbar som serverar lättare måltider under eftermiddagarna finns att tillgå liksom kalla och varma drycker. 

Restaurang
På Hotel Trendy Side Beach ingår det mesta i priset och det är bara att koppla av och njuta av den goda maten och drycken samt de semestervänliga miljöerna. Huvudrestaurangen serverar frukost-, lunch- och middagsbufféer av lokal och internationell karaktär. Två à la carte-restauranger finns också på området, en med medelhavsspecialiteter och en med fokus på nationella rätter. Två besök ingår per vecka (i mån av plats och mot förbokning).

Aktiviteter
I hotellträdgården har du direkttillträde till stranden och här finns också pool och solsängar som du kan koppla av i medan du njuter av din semester. Bränner solen för mycket finns en inomhuspool som du kan svalka dig i. Hotellet har ett animationsteam som ser till att det finns aktiviteter både under dagtid och kvällstid. Kvällsunderhållning bjuds du på varje kväll med antingen liveshower eller musik. Gillar du att hålla dig i form kan du passa på att nyttja hotellets gym eller vara med på ett vattengympapass. Vill du skämma bort dig själv kan du besöka hotellets spa som har turkiskt bad, bastu samt olika massage- och skönhetsbehandlingar (avgift tillkommer). 

Rummen
De totalt 146 rummen ligger i två separata byggnader sammanbundna via en gemensam bottenvåning och rum med delvis havsutsikt kan bokas mot tillägg. Fina och luftkonditionerade dubbelrum och juniorsviter som är utrustade med satellit-TV, radio, kassafack (avgift), luftkonditionering, hårtork, fräscht badrum med dusch samt balkong. Juniorsviterna är rymligare (32 kvm, dubbelrummen är 23 kvm) och kan bokas med full havsutsikt.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider